-11%
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
269.00kr 239.00kr

Wynns Katalysator & Lambda Cleaner för bensin och hybridmotorer optimerar effektiviteten i katalysatorn och säkerställer optimal bearbetning av lambda (syre) sensorer. Produkten är till för bensinmotorer och bensinhybrider.

-13%
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
159.00kr 139.00kr

Tar bort beläggningar och sot i bränslesystemet! Skyddar bränslesystemet mot rost och korrosion. Underlättar kallstarter och förhindrar självtändning. Wynns´s Injector Cleaner fungerar även bra till fordon som tankas med E85. Smörjer hela bränslesystemet och övre cylinderområdet, injektorer och insprutningsventilerna. Bibehåller bränslesystemets renlighet och reducerar behovet av ökat oktantal.

-14%
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
219.00kr 189.00kr

Wynns Oktan Booster & Ventilsätesskydd för bensinmotorer höjer oktantalet på bensinen med 2 - 5 punkter. Den ger ett mycket effektivt skydd mot ventilsätesförslitning genom att bilda ett skyddande lager på ventilsätena.

-14%
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
219.00kr 189.00kr

Förbättrar förbrännings- och motor prestandan. Minskar skadliga avgaser såsom CO- och HC. Förbättrar bränsleekonomin. Rengör injektorer och förbrännings kammare. Ej skadlig för katalysatorn. Rekommenderas till alla bensin- och bensinhybridmotorer, med eller utan turbo / katalysator.

-11%
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
269.00kr 239.00kr

Wynns Dieselpartikelfilter Rengörare förebygger igensotning av dieselpartikel-filtret! Underhållsprodukt som rensar och rengör dieselpartikelfilter på ett ultrasnabbt sätt. Innehåller Cerium för bästa effekt. Den rensar och regenererar sotningsfiltret medan du kör. Speciellt lämplig för diesel bilar som kör mycket i stadstrafik. För att undvika dyra reparationskostnader på mellan 15.000 – 30.000 kr rekommenderas att hälla Wynn´s Diesel Partikel Filter Rengörare i tanken var 300:e mil eller var tredje månad. Vid problem som att varningslampan för partikelfiltret börjar lysa eller när varning för att partikelfiltret börjar bli fullt bör du använda Wynn´s Diesel Particulate Filter Regenerator som är en akut rengöringsprodukt.

-11%
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
269.00kr 239.00kr

Wynns Diesel Turbo Cleaner är en kemisk behandling för alla dieselmotorer som rensar blockerade turbokompressorer.

-13%
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
159.00kr 139.00kr

Produkten förhindrar att beläggningar och avlagringar bildas i insprutningsmotorn, på injektorer och ventiler. Smörjer hela bränslesystemet och övre cylinderområdet, injektorer och insprutningsventilerna. Bibehåller bränslesystemets renlighet. Reducerar behovet av ökat Cetantal. Skyddar bränslesystemet mot rost och korrosion. Wynn´s Injector Cleaner underlättar kallstarter och förhindrar självtändning.

-14%
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
219.00kr 189.00kr

Wynns Xtreme Diesel Emission Reducer förbättrar förbränningen och ökar mängden syre i förbrännings kammaren. Den minskar bildandet av svart avgasrök, särskilt sotpartiklar i diesel motorer. Ökar motorns prestanda och förbättrar bränsle förbrukningen. Tystar diesel knackar ljudet. Rengör injektorer och förbränningskammaren. Sänker bildandet av skadliga NOX gaser under förbränningen.  Skadar ej turbo, katalysatorer eller sotfilter.

-18%
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
169.00kr 139.00kr

Wynn’s Cooling System Flush är ett kraftfullt kylarrens medel som effektivt rengör och tar bort rost och kalkavlagringar. Ger en optimal kylning och förhindrar nedsmutsning av den nya kylarvätskan. Innehåller skyddande additiver för säker behandling. Går även att använda på aluminium.

-18%
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
169.00kr 139.00kr

Tätningsmedel mot kylarläckage i kylarsystem. Bäst i test jämfört med ledande konkurrenter. Marknadens absolut mest användarvänliga kylartätning för att stoppa och laga hål i läckande kylare, utan att täppa igen eller smeta ut i de trånga kylarkanalerna och värmepaketet. Medlet verkar omedelbart mot läckande kylare!

-11%
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
269.00kr 239.00kr

Wynn´s Automatic Transmission Treatment oljetillsats för automatlådan stoppar oljeläckage i en otät automatlåda. Rengör automatlådan från smuts, partiklar och gamla oljerester. Rengör, täta och skydda din automatväxellåda! Undvik oljeläckage och växla mjukare.

-14%
[yith_wcwl_add_to_wishlist]

Motoroljetillsatser

Wynns Engine Stop Leak 325 ml

219.00kr 189.00kr

Wynn´s Engine Oil Stop Leak mot oljeläckage i bil motor, stoppar oljeläckage från packboxar och tätar torra packningar i motorn som orsakar läckage. Ger nytt liv i packningar i motorn med en hög dos mjukgörande medel som ger en svällande effekt på gummi- och neoprenpackningar. Passar till alla bil motorer, båt och motorcyklar som läcker motorolja.Undvik oljeläckage – täta i förebyggande och problemlösande syfte!

-4%
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
249.00kr 239.00kr

Wynn’s Hydraulic Valve Lifter Concentrate rengör snabbt och effektivt hydrauliska ventillyftare och de trånga oljekanalerna upp till lyftarna. Det är oftast smuts och oljeavlagringar som orsakar tickande ljud och ventilknack i motorn.  Med Wynn´s tar du bort dessa missljud.

-14%
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
Slut i lager
219.00kr 189.00kr

Wynn’s Oil System Cleaner – för invändig motortvätt är ett oljelösligt medel som rengör och skyddar oljecirkulationssystemet och förebygger att den nya motoroljan smutsas ner av fällningar och sot som lämnats kvar i systemet. Dagens långa oljebytesintervaller (upp till 4000 mil) påverkar motorn negativt. Den invändiga motortvätten löser upp sludge, koksad olja, smuts, slam och avlagringar i vevhus, oljeledningar och alla motordelar i oljesystemet. Oil System Cleaner frigör även klibbiga kolvringar och hydrauliska lyftare. Det klassiska tickandet från motorn kan upphöra helt efter en behandling med Wynn´s Oil System Cleaner.

-14%
[yith_wcwl_add_to_wishlist]

Motoroljetillsatser

Wynns Super Charge 325ml

219.00kr 189.00kr

Minska oljeförbrukningen och öka kompressionen! Tillsatsen är främst till för äldre slitna motorer som drar mycket olja, när motorn börjat tappa effekt och har dålig kompression, ger blårök vid gaspådrag eller vid tomgång. Wynn´s Super Charge oljetillsats ger en vidhäftande oljefilm i motorn, vilket reducerar slitage metall mot metall på motorns komponenter som till exempel slitage på kolvar och cylindervägg. Den förbättrar viskositetsindex i motoroljan och förbättrar dålig kompression och oljetryck i motorn samt ger en perfekt smörjning vid kallstarter.  Kan användas till alla typer av motorolja. Passar till bensinmotorer, dieselmotorer och etanolmotorer.