Lucas Oil nu hos Oljedroppen.se

 

Nu ar vi fått ett nytt tillskott hos Oljedroppen i form av oljor och tillsatser från Lucas Oil. Otroligt hög kvalitet till bra priser. Speciellt rekommenderar vi classicoljorna som har en väldigt hög zinkhalt – allt för att din ögonsten ska hålla så länge som möjligt.

 

Lite om Lucas Oil: Varumärket Lucas Oil och de tuffa testerna är en garanti för att du får ett smörjmedel som ger ett bättre skydd än konkurrenternas produkter och ger motorn mindre friktion vilket i sin tur bidrar till en ökad motoreffekt eller mindre slitage. Vilken Lucas Oil produkt du än väljer finns en genomgående tanke och en tydlig produktfördel, som gör att Lucas presterar i toppen av sin produktkategori. Eftersom Lucas Oil focuserade sig på högkvalitativa smörjprodukter, kom snart racingteamen för att få hjälp med problem som motorpåfrestningerna medförde i racingsammanhang. Företaget växte otroligt snabbt, eftersom de även var skickliga marknadsförare. Samtidigt lade Lucas Oil ner ett enormt arbete i utvecklingslabbet kombinerat med fälttester i olika racingteam inom NASCAR, NHRA-dragracing, AMA Motocross mm. Resultatet har blivit att Lucas Oil har unika produkter för racingindustrin oavsett om det gäller bilracing, motocross, båtracing, go-cart eller annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: