Wynns tillsatser – Nytt hos Oljedroppen.se

Wynns tillsatser

För att kunna erbjuda marknadens bredaste sortiment av tillsatser har vi tagit in Wynns tillsaster i vårt sortiment. 

Wynn´s grundades 1939 av Chestien Wynn i USA och är en av världens ledande leverantörer av additiver (tillsatser) och maskiner till fordonsindustrin. Europakontoret finns i Belgien där också all produktion och forskning är förlagd för den europeiska marknaden.

De har en hög ambition att tillhandahålla och utveckla marknadsledande kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Wynn´s är en helhetsleverantör. Produkter finns för motorer, manuella växellådor, automatväxellådor, servostyrning, bränsle & bränslesystem samt kylarsystem 

Wynn´s produktsortiment omfattar problemlösande och förebyggande friskvård för fordon. I laboratoriet jobbar Wynn´s forskningsavdelning ständigt med att förbättra och utveckla nya högkvalitativa produkter.

Vi använder uteslutande produkter som distribueras av den svenska distributören www.wynns.se

Wynns logo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: