Oljedroppen har nu tagit in ett komplett sortiment av motoroljor från MOTOREX för din ögonsten! 

Motorex Motorolja

Oljedroppen har nu tagit in ett komplett sortiment av motoroljor från MOTOREX för din ögonsten! 

REGULAR är motorolja avsedd för bilar från tidiga nittonhundratalet ca 1900 till trettiotalet. REGULAR-motoroljor används i motorer där en oljedimma bildas under drift. Den smörjer alla smörjställen som inte förses med olja vid s.k. slungsmörjning, exempelvis kolvar,cylindrar, ventildrev, bensinpumpsdrev med mera.. (Finns i SAE 30 och SAE 40)
SUPREME är motorolja avsedd för bilar från trettiotalet till sextiotalet. SUPREME-motoroljor används i motorer med installerad oljepump som förser alla relevanta smörjställen via ledningar. Motorerna är konstruerade så att smuts och losslitna partiklar samlas i en fördjupning i oljetråget med hjälp av en magnet eller också i ett grovfilter (centrifugalfilter, lamellfilter, metallsilfilter eller spaltfilter) (Finns i SAE 30, SAE 40,och SAE 50)
HEAVY DUTY är motorolja avsedd för bilar från sextiotalet till sjuttiotalet. HEAVY DUTY-motorolja används i motorer med oljepump, som försörjer alla smörjställen via ledningar. Eftersom finfilter finns så behövs en motorolja med tillsats av dispergeringsmedel och detergent. Därmed kan smutsen lossna, ledas till filtret och fastna där. Tillsatsens effekt beror på standarden som oljan motsvarar. Filtertyper som används: Filterpatroner, pappersfilter, textilfilter. (Finns i SAE 30, SAE 40; SAE 50 samt SAE 20W/50)
EVOTEC är motorolja avsedd för bilar från sjuttiotalet till nittiotalet.. EVOTEC-motoroljor används i motorer med oljepump som försörjer alla relevanta smörjställen via ett ledningssystem. Eftersom finfilter finns så behövs en motorolja med tillsats av dispergeringsmedel och detergent. Därmed kan smutsen lossna, ledas till filtret och fastna där. Tillsatsens effekt beror på standarden som oljan motsvarar. Filtertyper som används: Filterpatroner, pappersfilter, textilfilter. (Finns i SAE 10W/30, SAE 15W/40 och SAE 20W/50)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *